Symbol LS2208

Ár: 29.900 Ft + Áfa

Az olvasó két korábbi típust, az LS1900 Kobrát és az LS2108 típusú “Hotshot” olvasót váltja fel. Egyesíti és felülmúlja elődeinek kedvező árfekvését, strapabíróságát és olvasási tulajdonságait. A gyártó elsősorban a kis és közepes forgalmú kereskedelemi egységeknek valamint irodai felhasználásra szánja a kedvező árú és technikailag korszerű LS2208 készüléket. A legnagyobb darabszámban értékesített Symbol olvasó a világban.

Az LS2208 jellemzője a kis méret, a könnyű használhatóság, nagy megbízhatóság és értékállóság. Valamennyi hagyományos kódot felismeri, valamint a GS1 Databar kódot, valamnt a 14 jegyű globális kereskedelmi azonosítót a GTIN számot, amely az EAN128 kód része (EAN14). Az olvasást indíthatja a két ujjal is használható nyomógomb, de az intelligens állványban az olvasó automatikusan átvált folyamatosan pásztázó, azaz kéz nélküli üzemmódba is.

Az eszköz esetenkénti felprogramozása nem-felejtő „Flash”-memóriában történik – így például új kódtípusok bevezetésekor nem kell kicserélni a berendezést, elég csak letölteni a működtető program új változatát. Az LS2208 egyik legfontosabb új tulajdonsága, hogy univerzális interfésszel rendelkezik, így ha egy másik típusú pénztárgéphez csatlakoztatjuk, elég csak a kábelt kicserélni. Az LS2208-as 5 év garanciával kerül forgalomba!

Symbol LS2208 főbb jellemzői

 • 5 év kiterjesztett jótállás minden LS2208 olvasóra. A berendezés egyedülálló módon 5 év garanciával kerül forgalomba.
 • Jobban látható lézerfény. A 650nm-es lézersugár jobban látható az emberi szem számára; így megkönnyíti a célzást, és gyorsabb olvasást biztosít. Ez előnyös azokon a munkahelyeken, ahol a környezeti fény túlságosan erős.
 • Ütésálló, így az olvasó 1,5 méterről leejthető akár betonfelületre is.
 • Nagyobb olvasási teljesítmény. Az olvasó sebessége 100 pásztázás/másodperc.
 • Temperált olvasó ablak. Karcolásálló, egyszerűen tisztítható üveg ablak.
 • RSS kód olvasása. Az olvasót olvassa az új RSS kódot, illetve a GTIN azonosítót.
 • Különleges hang és- fényjelzés, Az olvasó tetején elhelyezett nagy kétszínű LED, valamint az állítható hangerejű csipogó tájékoztat az olvasás sikerességéről.
 • Magyar és más nemzetközi billentyűzet támogatása. A 852 kódlaphoz történő hozzáférés nélkülözhetetlen a magyar ékezetes billentyűzeten dolgozó felhasználók számára
 • Univerzális interfész. Ha az olvasót egy másik típusú terminálhoz csatlakoztatjuk elég csak a kábelt kicserélni. A Synapse interfész valamennyi létező számítógéphez és pénztárgéphez biztosítja a csatlakozást.
 • FLASH memória tárolja a rendszerprogramot és a beállításokat. Ennek köszönhetően  a programfrissítés akár a pénztárgép mellett is elvégezhető anélkül, hogy szét kéne szedni az olvasót.
 • ADF azaz automatikus adatformázás. Ez a különleges funkció biztosítja, hogy a leolvasott kódot tetszőlegesen módosítsuk, mielőtt a fogadó számítógép felé küldenénk. A felhasználó a szkenner beprogramozásával tudja a leolvasott kódokat módosítani, elkerülve az alkalmazói program módosítását.
 • Másnapi csereszolgáltatás opció 5 éves időtartamra a szkenner árának törekédéért