Sam4s NR-270

Ár: 124.900 Ft + Áfa
Előfizetés: 1500 Ft+áfa
Beüzemelési költség:
10 000 Ft+áfa

sam4snr270

A Sam4s NR-270-es készülékét kis- és közepes forgalmú üzletek számára tervezték. Ez a strapabíró és megbízható modell teljes mértékben megfelel az online pénztárgépekkel szemben támasztott követelményeknek, mi azonban nem csak ezért ajánljuk.

A készülék egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el a nyugtákat, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony. A papírtekercsek egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek benne.

A Sam4s elsőként engedélyt kapott online modellje képes az üzletek forgalmát pontosan bemutató pénzügyi jelentések összeállítására. A memóriájába akár 15 azonnal előhívható gyűjtő gomb is programozható.

Az NR-270-es készülékünk, egy korábbi Sam4s modell, a több, mint húszezer példányban értékesített ER-260-as pénztárgép továbbfejlesztett változata. Jó választás lehet azok számára, akik nem akarnak hosszú időt eltölteni egy új kiskassza használatának az elsajátításával, hiszen semmivel sem nehezebb kezelni, mint egy hagyományos készüléket. Ráadásul a legtöbb régebbi pénztárgép kasszafiókja irányítható a segítségével..