Kasszarendszerek (kisboltok)

A kisboltok számára tervezett áruforgalmi rendszerünk jelentős mértékben növelheti az értékesítés hatékonyságát, annak ellenére, hogy a kiépítése nem igényel komoly befektetést.
A kereskedelmi rendszereinket minden esetben személyes konzultáció után, vállalkozása egyéni adottságait figyelembe véve állítjuk össze. A Start csomag segítségével azt szeretnénk bemutatni, hogy egy kisebb üzletben, az általunk ajánlott eszközök, hogyan javíthatnák az értékesítés hatékonyságát.
A csomag a megbízható készülékeiről ismert koreai gyártó, a Sam4s két online pénztárgépével, a nagy sebességű, strapabíró NR-440 – essel, valamint a könnyű és divatos NR-240 – essel is megrendelhető. Emellett egy kézi vonalkódolvasót, egy Samsung Led monitort, valamint a Posiflex kereskedelmi célokra fejlesztett, ventilátor nélküli számítógépét tartalmazza.

Kisker Online Start kasszarendszer
A rendszer hardver elemei webáruházunk egyéb termékeivel is bővíthetőek vagy helyettesíthetőek. Például, ha boltjában zöldségeket vagy gyümölcsöket árul, kiegészítheti egy mérleggel vagy újabb pénztárgépeket csatlakoztathat hozzá, amennyiben több kassza is van az üzletében.
A Start csomagot használó boltokban a termékeket egy pénztárgép és egy vonalkódolvasó segítségével értékesítik. A két eszköz közös használata jelentősen gyorsítja a vásárlók kiszolgálását, mivel az eladóknak elegendő a különböző az árucikkeken elhelyezett kódokat leolvasniuk ahhoz, hogy a tételek megjelenjenek a bizonylaton; azaz nem kell a termékek árát, vagy a gyűjtőket beütniük a pénztárgépbe az értékesítéshez.
Az összekapcsolt eszközök által szolgáltatott forgalmi adatokat cégünk kereskedelmi szoftvere dolgozza fel. A program pontos képet ad árukészletének alakulásáról, például jelzi, ha valamelyik termékből már csak kis mennyiség található raktáron. Ezen felül részéletes statisztikák is készíthetőek a segítségével, melyeket akciók hatékony kivitelezésére és az üzleti tervének a pontosítására használhat majd fel.
A Start csomagot elsősorban azoknak ajánljuk, akik kis befektetéssel szeretnének egy jól használható kereskedelmi rendszert kiépíteni. Ha felkeltette az érdeklődését, vagy kíváncsi lett arra, hogy az Ön vállalkozása számára milyen megoldást javaslunk,vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!

HARDVER ELEMEK:

A rendszer tartalmazza a Sam4s NR-440 Online New típusú pénztárgépet melynek az MKEH engedélyszáma A155.
Egyéb elemek: Posiflex TX-4200 ventilátor nélküli számítógép, Zebex vonalkódolvasó, Sam4s Durable kasszafiók, Samsung LED monitor, billentyűzet, egér