Kasszarendszerek (nagy forgalmú)

A nagy forgalmú üzletek számára kifejlesztett rugalmasan bővíthető kereskedelmi rendszerünk, a KKOnline Prémium leegyszerűsíti a készletkezelést, felgyorsítja termékeinek az eladását és pontos képet ad a vállalkozása teljesítményéről
Az Alt Cash Kft. elsőként engedélyt kapott, a NAV szervereivel összeköthető kereskedelmi rendszerének a kiépítése már akkor is megtérülő befektetés, ha üzletében csupán egyetlen pénztár üzemel, azonban a több értékesítési hellyel rendelkező cégek számára is jó megoldást jelent. Számos a készletkezelést és a számlázást megkönnyítő eszközzel és funkcióval is megrendelheti tőlünk.
Az alábbiakban az értékesítést, a leltárazást és az adatok feldolgozását mutatjuk be a Kisker Online Prémium segítségével.
KISKER ONLINE PÉNZTÁR: VILLÁMGYORS ÉRTÉKESÍTÉS
A kereskedelmi rendszerünket választó boltokban egy érintőképernyős  számítógép segítségével készíthetnek bizonylatokat a kezelők. Az eszköz teljes mértékben személyre szabható felhasználói felülete alkalmas a legkeresettebb termékek képeinek a megjelenítésére, melyeket azután egyetlen érintéssel értékesíthetnek a munkatársai.
A Kisker Online megrendelői két fajta érintőképernyős számítógép közül is választhatnak. A cseppálló, strapabíró kialakítású Posiflex KS-7215, és a nagy sebességű processzorral felszerelt KS-8315 segítségével egyaránt pillanatok alatt előkereshető a készleten található bármelyik termék és gyorsan javíthatóak az elütések a bizonylatok összeállításakor. További könnyebbséget jelenthet a Kisker Online-t használó eladóknak, hogy a segítségével egyszerre több ügyfél is kiszolgálható; ha például egy vásárlójának valamilyen okból vissza kell mennie az üzletébe, lementheti a bizonylatát, majd folyathatja, amint visszatért a pénztárhoz.

Kisker Online Prémium pénztárgép rendszer

Nézze meg a rendszer elemeit a galériában!
A rendszer támogatja a vonalkód alapú értékesítést és egy nagy sebességű lézeres szkennert is tartalmaz. A Zebex 3151-es állvánnyal is használható, és ebben az esetben elegendő csupán elhúzni egy kiválasztott terméket az olvasófeje előtt ahhoz, hogy az adott tétel megjelenjen a bizonylaton.
Függetlenül attól, hogy az árucikkek bevitele vonalkódok, gyorskódok, vagy képek alapján történt, a nyugta lezárását követően, a rendszerbe épített Bixolon SRP-350 plus II típusú blokknyomtató azonnal kiadja az értékesített tételeket tartalmazó nyugtát. A bizonylatok láblécei a vállalkozása igényei szerint alakíthatóak; reklámüzeneteket, tájékoztató anyagokat is elhelyezhet rajtuk.
A rendszerünket használó pénztárakban a nyomtató, a terminál és a vonalkód olvasó mellett egy trezor funkciós fém kasszafiók és egy állítható magasságú kétsorosvevőkijelző is megtalálható. A NAV szerverei felé az értékesítési adatokat a blokknyomtatóba épített „Adele” AEE egység továbbítja, az elküldött információkat a rendszer tulajdonosa bármikor ellenőrizheti a számítógépen.
BEVÉTELEZÉS ÉS LELTÁROZÁS VONALKÓDOK ALAPJÁN
A Kisker Online értékesítési rendszer számos olyan eszközzel bővíthető, ami megkönnyíti a készletkezelést és a termékek címkézését. A megoldásunkat választó üzleteknek egyebek mellett a CAS rendszermérlegét, a Bixolon etikett nyomtatóját, és többféle adatgyűjtőnket is ajánljuk.
A nyomtatóval egyszerűen készíthet a termékek vonalkódját, árát és egyéb adatait tartalmazó polc címkéket, melyek segítségével átláthatóvá teheti a kínálatát a vásárlók számára, és akciókra hívhatja fel a figyelmüket.  Az adatgyűjtő elsősorban a termékek bevételezését gyorsítja fel, hiszen a hordozható készülékkel a központi számítógéptől távol is rögzíthetőek, és rendszerezhetőek a beérkezett termékek adatai.

Az adatgyűjtők használata felgyorsítja a bevételezést
A felsorolt eszközök használata ezen felül a leltározásban is segítséget nyújthat, hiszen a vonalkóddal ellátott címkék, és az azokat leolvasó adatgyűjtő segítségével rövid idő alatt ellenőrizheti az üzlete polcain található termékek mennyiségét, vagy a feltüntetett árát. A rendszermérleg pedig a súly alapján értékesített termékek eladásánál lehet hasznos, mivel a készülékkel, a tálcára tett termékek súlyát, árát és egyéb adatait tartalmazó, a pénztárnál leolvasható címkék is nyomtathatóak.

ÁRUCIKKEK NYILVÁNTARTÁSA A SZÁLLÍTÓTÓL A VÁSÁRLÓIG

A Kisker Online összekapcsolt eszközei által szolgáltatott forgalmi adatokat egy professzionális áruforgalmi szoftver dolgozza fel. A szállítólevél, készpénzes és átutalásos számla készítésére egyaránt használható program segítségével egyszerűen és jól dokumentálhatóan követheti nyomon a termékek útját a beszállítótól a fogyasztóig.
A Kisker Online pontos képet ad az árukészletének a változásairól, például jelzi, ha valamelyik termékből már csak kis mennyiség található raktáron. Ezen felül részletes statisztikák is készíthetőek a segítségével, melyeket akciók hatékony kivitelezésére és az üzleti terv pontosítására használhat majd fel. Ha például tudja, hogy bizonyos termékei egy adott időpontban keresettek, termékelhelyezéssel vagy a különböző árucikkek párosításával tovább növelheti az értékesítésüket.
Az eladott tételek mellett a Kisker Online segítségével a beszállítóiról és a vásárlóiról is készíthet kimutatásokat. Az adatokat különböző törzsvásárlói programok kialakítására is felhasználhatja, ezek a kedvezmények pedig további vásárlásra bírhatják rá a legjobb ügyfeleit. A program segítségével ráadásul könnyedén indíthatja el, állíthatja le vagy automatizálhatja az értékesítést fellendítő akcióit.
ÜZLETRE SZABVA
Kereskedelmi rendszerünk összes funkciójának az ismertetése meghaladja ennek az írásnak a kereteit. Ezért most csak néhány olyan képességét mutatjuk be, melyek különösen hasznosak lehetnek a felsorolt, gyakori bolttípusokban.
– A Kisker Online többféle mérleg adatait is képes feldolgozni, ezeket a kasszáknál, vagy az eladótérben is elhelyezheti.
– A rendszerrel nyomon követheti a termékei szavatossági idejét, az életciklusuk végén pedig hozzájuk kapcsolódó akciókat is indíthat a szoftverünk segítségével.
– A Kisker Online az árucikkek bontását, vagy összekapcsolását is támogatja. A funkció lehetővé teszi egy ajándékcsomag, vagy egy hatos kiszerelésű sörös pack azonnali értékesítését.- A göngyölegkezelés funkció nagymértékben megkönnyíti az üvegvisszaváltást a pénztáraknál.
Megashop pénztárgép rendszer: műszaki bolt
– A Kisker Online lehetőséget biztosít a jótállási idő nyomon követésére és a sorozatszám megjelenítésére a blokkon. Ezért a garancia érvényessége nem lehet vita tárgya a rendszert választó üzletekben.
– A háttérszoftver alkalmas a környezetvédelmi díjak kezelésére, adminisztrálására.
– A kereskedelmi rendszerünkkel áruhitel ajánlatok, vagy nagy értékű készülékekhez kapcsolódó bérleti konstrukciók is kialakíthatóak. Ráadásul az ehhez szükséges összes dokumentum is elkészíthető a segítségével
– Szín, vagy méret alapján is rögzítheti a termékadatokat a rendszerben. Tehát, ha a Kisker Online-t használja, azonnal választ tud adni majd arra a kérdésre, hogy van –e fekete 42-es a kiválasztott félcipőből.
– A súly alapú értékesítés funkció a használt ruha kereskedések készletkezelését is megkönnyíti, a bérleti konstrukciók kialakításának a lehetősége pedig a műszaki üzleteken túl, az esküvői ruhaszalonoknak körében is népszerű funkció lehet.
 – Teljes szetteket is összeállíthat a Kisker Online Prémium segítségével, tehát egy ruhát a kiegészítőivel együtt is értékesíthet és nyilvántarthat, ha az általunk kínált megoldást választja.
A rendszerünk természetesen nem csak a fenti üzletekben használható. Egyebek mellett dohányboltok, büfék, kertészetek vagy sportszereket forgalmazó üzletek számára is tudunk egyedi kiszereléseket ajánlani.

OKTATÁS

A Kisker Online telepítésekor, a rendszer elemek mellett, a szoftver moduljait és kezelőfelületét is a vállalkozása adottságainak megfelelően állítjuk be, tehát Önnek csak azokkal az elemekkel kell majd megismerkednie, melyeket valóban használni fog.
A szoftver és az eszközök kezelését üzlete összes értékesítőjének bemutatjuk, ezen felül a vásárlást követő első hónapban, ingyenes rendszertámogatást biztosítunk, amit kedvező konstrukciókkal hosszabbíthat meg tetszőleges időre. Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba.

HARDVER TULAJDONSÁGOK:

A Kisker Online márkanéven forgalmazott termékünk MKEH engedélyszáma: A110
A kereskedelmi rendszer hivatalos, az engedélyen szereplő elnevezése: Kisker Online
Hardver elemek:
Megashop-hardver elemek
Érintőképernyős terminál: Posflex KS-7215, vagy KS-8315
Vonalkódolvasó: Zebex Z-3151
Blokknyomtató: Bixolon SRP-350 plus II
AEE egység: Adele
Kasszafiók: Posiflex CR-4100
Vevőkijelző: Bixolon BCD-1000-es

Opcionális hardver elemek:
Opcionális hardver elemek
Rendszermérleg: CAS CL-5000J
Címkenyomtató: Bixolon SLP-D-220,
Adatgyűjtők
A rendszerbe kötött elemek adatait a Kisker Online kasszaszoftver és az EnterPrice áruforgalmi program dolgozza fel