Fiscat Neon +

Ár: 114.900 Ft + Áfa
Előfizetés: 1500 Ft+áfa
Beüzemelési költség:
10 000 Ft+áfa

neon+A Fiscat Neon a korábbi “igazi Nova” pénztárgép utódja. Afejlesztést teljes egészében a Fiscat gyártó végezte a magyarforgalmazó Prior Cash Kft részvételével. Hogy miért jobb, mint a korábbimodellek?

– a tapasztalat már megvan: sok hibát megismertek a korábbimodellekből, így a legsérülékenyebb AEE egység ismerete és hibáinakkiküszöbölése megtörtént!

– a Fiscat gyártó sok országba szállít egyedi specifikációjú onlinepénztárgépet: a gyártási, fejlesztési tapasztalat a birtokukban volt már afejlesztés megkezdésekornagy segítség ez a magyar AEE-kismeretében!

Az, hogy hasonlít már a korábban ismert NovaTEK-N pénztárgépre:nem véletlen: a NovaTEK-ben még a Tekinvest Kft AEE-je dolgozott, ittmár a Fiscat saját fejlesztésű AEE-jét találhatjuk az online pénztárgépbelsejében!

Közepes kategóriájú, szinte minden üzlettípusba ajánlható onlinepénztárgép a Fiscat Neon! Strapabíró billentyűzet (500-600 nyugta /napig), jól átgondolt, gondosan elrendezett gombok, nagy, 4soros operátor kijelző: ez mind a Fiscat Neon előnyére válnak!