Alt Cash

Trafik rendszerekeinket a Nemzeti Dohányboltok egyedi igényeinek a figyelembe vételével állítottuk össze. Megbízható és nagy sebességű kereskedelmi eszközöket tartalmaznak, melyek használata megkönnyíti a készletkezelést és felgyorsítja az eladást. Beszerzésük az egy és a több üzlethelységgel rendelkező vállalkozások számára is megtérülő befektetés lehet.

A dohányboltok számára kifejlesztett két kereskedelmi rendszerünk, a „TRAFIK START” és a „TRAFIK PRÉMIUM” teljes mértékben megfelel az NDN Zrt. előírásainak és a NAV szervereivel összeköthető, az MKEH által is jóváhagyott eszközöket tartalmaz. Mindkét rendszer képes az Országos Dohányboltellátó Kft. (ODBE) honlapján leadott megrendelések hatékony feldolgozására, ezért a segítségükkel egyszerűen, néhány kattintással bevételezhetőek az árucikkek.

TRAFIK START

A “START” csomagot választó vállalkozások egy online pénztárgéppel értékesíthetik majd a termékeiket a szkennerek által leolvasott információk alapján. A rendszerben a forgalmi adatokat is a pénztárgép továbbítja az adóhatóság felé, valamint a számítógépre telepített áruforgalmi szoftvernek, amely képes kereskedelmi tevékenységet támogató statisztikákat készíteni.

Ezt a termék-csomagunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik egy megbízható, gyors rendszert keresnek és a legkisebb anyagi ráfordítással szeretnének megfelelni az NDN Zrt. által előírt készlet nyilvántartási kötelezettségnek.

A csomag tartalma:
–  Trafik (áruforgalmi és kassza szoftver)
– Ventilátor nélküli, csepp- és porálló ipari számítógép, melyben a legmodernebb SSD merevlemez segíti az adatok gyors feldolgozását (Posiflex TX-4200)
– Nagy sebességű hőnyomtatóval és fém kasszafiókkal felszerelt pénztárgép (SAM4S ER-420M)
– CCD technológiás vonalkódolvasó (Zebex Z-3100)TRAFIK PRÉMIUM

A „PRÉMIUM” rendszer-csomagot a legmodernebb kereskedelmi eszközeinkből állítottuk össze.

A megoldást választó boltokban az értékesítés és az üzleti adatok feldolgozása is egy érintőképernyős számítógép segítségével történik, a jogszabályoknak megfelelő nyugta- és számlaadást pedig egy AEE egységgel felszerelt blokknyomtató biztosítja.

A konfigurációt használó dohányboltok tulajdonosai pontos képet kaphatnak üzletük forgalmáról, árukészletük alakulásáról, és arról, hogy melyek a leginkább, és legkevésbé keresett termékeik.

A csomagot elsősorban azoknak ajánljuk, akik egy helytakarékos, intelligens és a vásárlók kiszolgálását nagymértékben felgyorsító megoldást keresnek.

A csomag tartalma:
 – Trafik (áruforgalmi és kassza szoftver)
– Csúcsminőségű, kétmagos processzorral felszerelt, ventilátormentes POS terminál (Posiflex KS-7215)
 – AEE egységgel felszerelt blokknyomtató (Bixolon SRP-350 Plus II)
 – Elegáns kasszafiók (Posiflex CR sorozat)
 – Lézeres vonalkódolvasó (Zebex Z-3151)
A mindkét csomagunkhoz opcionálisan választható terméktámogatás, amely az alkalmazással kapcsolatos tanácsadást, a karbantartást és a rendszerkövetést is tartalmazza. A rendszereink igény szerint további eladóhelyekkel bővíthetőek.